Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Παρουσίαση του ποιητικού βιβλίου «Με τον άνεμον πέραν» (εκδ. Αγρα) του Συμεών πραγματοποιείται στην ταράτσα των εκδόσεων. Για το βιβλίο θα μιλήσει ο εκδότης Σταύρος Πετσόπουλος. Στις 8.15 μ.μ. Ζωοδόχου Πηγής 99.

– Χορευτική παράσταση από τον Ικινοσούκε Ουμεκάουα διοργανώνει η πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Αθήνα παρουσιάζοντας τον ιαπωνικό κλασικό χορό «Nihon Buyo» στο Black Box Theatre του Κολεγίου Deree. Στις 8 μ.μ. Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή.

– Μουσική συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας» με τον τσελίστα Benedict Klockner και την πιανίστα Danae Dorken στον χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης. Στις 8.30 μ.μ. Εκκλησιαστήριο Αρχαία

Μεσσήνη.

– Βραδιά με τζαζ μουσική διοργανώνεται στο «The Zoo» με μια εμφάνιση του βιολονίστα Denis Shulgin μαζί με τους Voyage Jazz Trio. Στις 9 μ.μ. Ζωοδόχου Πηγής 45 & Σαρανταπόρου, Χαλάνδρι.

– Δύο καλοκαιρινά βράδια γεμάτα σινεμά και μουσικές μελωδίες χαρίζει η Athens Big Band μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Εως και 19/7. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100.

– Οι μουσικές συναυλίες συνεχίζονται στο Café του Νομισματικού Μουσείου με τον Αδάμ Τσαρούχη σε ένα λάιβ επηρεασμένο από την τζαζ, τη λάτιν και την ποπ μουσική. Στις 9 μ.μ. Πανεπιστημίου 12.

– Συνεχίζεται η ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Carpets 2» του Βασίλη Καρακατσάνη στον χώρο τέχνης «Ωχρα Μπλε». Εως 12/8. Π. Κύδα 8, Λήμνος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή