Vassilikos στην ταράτσα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας αγαπημένος Ελληνας τραγουδοποιός, ο Vassilikos, εμφανίζεται σήμερα το βράδυ στην ταράτσα του Gazarte. Μετά το χρυσό Vintage και το εξαιρετικά τολμηρό Sunday Cloudy Sunday σε διασκευές της μουσικής του Βασίλη Τσιτσάνη, επιστρέφει με original υλικό για πρώτη φορά από την εποχή του συγκροτήματος Raining Pleasure, του οποίου υπήρξε η ψυχή.

Με μια μείξη από ’60s επιρροές όπως πάντα, αλλά με πολλά σύγχρονα και πειραματικά ηλεκτρονικά στοιχεία, παραμένει κιθαριστικός, αλλά με πιο έντονο στοιχείο από ποτέ στη μουσική του τα συνθεσάιζερ. Τα νέα του τραγούδια, δέκα συνολικά, συγκεντρώθηκαν σε ένα άλμπουμ που έχει τίτλο «Amazing Grey». Πρόκειται για δέκα άκρως θετικές, indie-pop δημιουργίες, που θυμίζουν άλλη εποχή. Οπως έχει δηλώσει ο ίδιος για τη νέα του δουλειά, «ο κάθε στίχος και η κάθε φράση αυτού του δίσκου αποτελούν μέρος των σκέψεων που με απασχολούσαν για χρόνια, αλλά ποτέ πριν δεν τις είχα μοιραστεί με κάποιον. Μερικές είναι σκοτεινές, άλλες θετικές και χαρούμενες».

Στο Gazarte, πάντως, εκτός από το καινούργιο υλικό θα επιστρέψει και σε αγαπημένα τραγούδια από το Vintage, αλλά και την εποχή των Raining Pleasure.

Βουτάδων 32-34, Γκάζι, στις 10 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή