Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ο τραγουδιστής Κωστής Μαραβέγιας δίνει συναυλία στη Σχολή Ουρσουλινών στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τήνου. Στις 9 μ.μ. Λουτρά, Τήνος.

– Ατομική έκθεση ζωγραφικής της Λένα Ντίμοβα με τίτλο «Directions» με την επιμέλεια του Ελληνοαμερικανού γκαλερίστα Τάκη Ευσταθίου παρουσιάζεται στο ξενοδοχείο Lazart. Εως 31/10. Κολοκοτρώνη 16, Θεσσαλονίκη.

– Υπαίθριες προβολές της ενότητας «Park your Cinema» διοργανώνονται στο ΚΠΙΣΝ, με σημερινή ταινία «Το Πάρτι» του Μπλέικ Εντουαρντς και πρωταγωνιστή τον Πίτερ Σέλερ. Στις 9 μ.μ. Λ. Συγγρού 364.

– Μουσική βραδιά πραγματοποιείται στην ταράτσα του Gazarte από την ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό Ειρήνη Σκυλακάκη και την μπάντα της. Στις 9.30 μ.μ. Βουτάδων 32-34.

– Εγκαινιάζονται τρεις ατομικές εκθέσεις, των Σπύρου Αγγελόπουλου, Sam Friedman και Joakim Ojanen στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας της γκαλερί «Δύο Χωριά». Στις 9 μ.μ. Πλατεία Πανάχρα, Μύκονος.

– Η μουσική παράσταση η «Ταράτσα του Φοίβου» ολοκληρώνεται με συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά, Διονύση Σαββόπουλο, Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη. Στις 8.30 μ.μ. Ιερά Οδός 13, Γκάζι.

– Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης παρουσιάζεται η μουσική παράσταση «Νηστικός Δείπνος» με τον ηθοποιό και τραγουδοποιό Νίκο Καλογερόπουλο. Στις 9 μ.μ. Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς, Πολύδροσο Χαλανδρίου.

– Εγκαινιάζεται η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «From Greece with love» με έργα 21 καλλιτεχνών από την Gallery Genesis. Εως 1/8. Στις 9 μ.μ. Χάριτος 35. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή