Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η μέτζο σοπράνο Μαγκνταλένα Κοτζένα και ο αρχιμουσικός σερ Σάιμον Ρατλ δίνουν ρεσιτάλ με έργα των Μπραμς, Στραβίνσκι, Στράους, Γιάνατσεκ, Ντβόρζακ κ.ά. στην αίθουσα της ΕΛΣ. Στις 8.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

– «Η φαλακρή τραγουδίστρια» του Ευγένιου Ιονέσκο, που σκηνοθετεί η Σοφία Μαραθάκη, ανεβαίνει ξανά στη Σκηνή της Φρυνίχου για λίγες παραστάσεις. Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως 3/12. Στις 9 μ.μ. Φρυνίχου 14, Πλάκα.

– Την παράσταση «Αντιγόνη, μια ύβρις» παρουσιάζει η Ομάδα7 στο Booze Cooperativa. Στις 9 μ.μ. Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα.

– Πρεμιέρα για τη νέα παραγωγή του Ιδρύματος Ευγενίδου στο ψηφιακό πλανητάριο με τίτλο «Ο Κόκκινος Πλανήτης». Για τις δύο παραστάσεις της πρεμιέρας, στις 6.30 μ.μ. και στις 8 μ.μ., η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας. Συγγρού 387.

– Η Ελενα Μαυρίδου σκηνοθετεί το έργο «Περιμένοντας τον Γκοντό» του Σάμιουελ Μπέκετ στο θέατρο Χώρος. Στις 9 μ.μ. Πραβίου 6, Βοτανικός.

– Στο πλαίσιο του αφιερώματος «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα ελεύθερη» στον κινηματογράφο «Τριανόν», σήμερα προβάλλονται 3 ταινίες και ντοκιμαντέρ με θέμα «Αντίσταση και συνεργασία στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο». Από τις 6.30 μ.μ. Κοδριγκτώνος 21.

– Παρουσίαση του βιβλίου Αρισταίνετος «Ερωτικαί Επιστολαί» (εκδ. Gutenberg) με ομιλητές τους Κώστα Κουτσουρέλη, Δημήτρη Ι. Κυρτάτα και Αμφιλόχιο Παπαθωμά. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Ηλίας Μαγκλίνης. Στις 8 μ.μ. Polis Art Cafe, Πεσμαζόγλου 5. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή