Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Στo πλαίσιο του αφιερώματος «100 χρόνια Bauhaus», το Ωδείο Αθηνών διοργανώνει ξενάγηση από τον αρχιτέκτονα Λουκά Μπαρτατίλα στην έκθεση για τον Ιωάννη Δεσποτόπουλο. Στις 7.30 μ.μ. Ακολουθεί συναυλία με το Σύνολο Φεστιβάλ Ιονίων στην Αίθουσα «Αρης Γαρουφαλής», με τίτλο «Το Bauhaus και η Νέα Μουσική». Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19.

– Για δεύτερη χρονιά ανεβαίνει στο θέατρο Ακροπόλ η «Ρένα» του Αύγουστου Κορτώ σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη, με την Υρώ Μανέ στον ομώνυμο ρόλο και τους ηθοποιούς Αγη Εμμανουήλ, Κωνσταντίνο Φάμη, Μιχάλη Αβρατόγλου. Στις 9 μ.μ. Ιπποκράτους 9.

– Η Γκαλερί 7 παρουσιάζει την 11η ατομική έκθεση της Μαρίας Χατζηανδρέου με τίτλο «Διαφάνειες». Από τις 11 π.μ. Σόλωνος 20.

– Η έκθεση «Paradise lost», στην οποία ο καλλιτέχνης Χρήστος Αθανασιάδης προσπαθεί να ερευνήσει την έννοια του χαμένου παραδείσου σε αντιδιαστολή με την κυνική πραγματικότητα, συνεχίζεται στην γκαλερί a.antonopoulou.art έως 7/12. Αριστοφάνους 20, Ψυρρή.

– Μια μεγάλη έκθεση, αφιερωμένη στο άγνωστο εικαστικό έργο του Νίκου Κούνδουρου, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 60ού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζεται στον πρώην Βρεφονηπιακό Σταθμό (Προβλήτα 1, Λιμάνι Θεσσαλονίκης). Εως 10/11. Καθημερινά 10 π.μ.-10 μ.μ.

– O ποιητής Τίτος Πατρίκιος και ο εικαστικός Τάκης Κατσουλίδης συζητούν για τη σχέση εικόνας και λόγου σε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση, στην οποία συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Μπασκόζος και Μάκης Προβατάς. Στις 9 μ.μ. Public Café Συντάγματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή