Οικογενειακή έξοδος – Το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας στο Γήπεδο Γαλατσίου

Οικογενειακή έξοδος – Το Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας στο Γήπεδο Γαλατσίου

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλλιτέχνες – ακροβάτες παίζουν με ξίφη και σπαθιά, ακροβατούν με ποδήλατα και ισορροπούν χορεύοντας με αιωρούμενα πιάτα και ποτήρια με την ίδια άνεση που περπατούν στον δρόμο. Με εναέριους στροβιλισμούς, θεόρατες πυραμίδες από ευλύγιστα σώματα, πολύχρωμες παραδοσιακές στολές, εξωτικές μεταμφιέσεις και πολύ χιούμορ. Tο Εθνικό Θέατρο Ακροβατών της Κίνας βρίσκεται και πάλι στην Αθήνα και τις επόμενες μέρες είναι μια καλή πρόταση για οικογενειακή έξοδο.

Ο θίασος ιδρύθηκε το 1950 και ήταν η πρώτη ακροβατική ομάδα που δημιουργήθηκε μετά την ίδρυση της Νέας Κίνας, ενώ αποτελεί ορόσημο της κινεζικής παράδοσης αφού πρόκειται για το διασημότερο θέατρο ακροβατών της χώρας που συμμετείχε στις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου, τον Αύγουστο του 2008. Εχει δημιουργήσει μια πρωτοποριακή σχολή που την καθιστά καλλιτεχνικό φαινόμενο διεθνών διαστάσεων. Μέχρι τώρα, το διάσημο αυτό συγκρότημα έχει κερδίσει 60 χρυσά μετάλλια σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς και έχει παρουσιαστεί σε περισσότερες από 130 χώρες εντυπωσιάζοντας εκατομμύρια θεατές.

Στην Αθήνα εμφανίζεται στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, σήμερα, αύριο και την Κυριακή 22/12. Προπώληση εισιτηρίων: 211-77.01.700, www.christmastheater.gr & www.viva.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή