Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Χριστουγεννιάτικη συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τον αρχιμουσικό Γιώργο Πέτρου. Στις 8.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Ο Μιχάλης Ρακιντζής ξεκινάει εμφανίσεις με φανκ διάθεση στον Σταυρό του Νότου, με αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν. Ολα τα Σάββατα του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου. Στις 10.30 μ.μ. Φραντζή και Θαρύπου.

– Η ατομική έκθεση της Ελληνοαιγύπτιας καλλιτέχνιδος Φαρίντα ελ Γκαζάρ, που ξεδιπλώνει ένα προσωπικό οδοιπορικό σε έναν μαγικό κόσμο με κυρίαρχες τις επιρροές από το Κάιρο, παρουσιάζεται στην Γκαλερί Kalfayan, Χάρητος 11, Κολωνάκι.

– Τα μέλη της El Sistema Greece Youth Choir τραγουδούν παραδοσιακά κάλαντα και ένα πλούσιο ρεπερτόριο με τραγούδια των Μότσαρτ, Ροσίνι, Βατς, σε μία εορταστική συναυλία στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Στις 12 το μεσημέρι.

Χριστουγεννιάτικο διήμερο μπαζάρ με μουσική, εδέσματα και βιβλία σε μισή τιμή από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης. 21 -22/12. 11 π.μ. – 6 μ.μ. Θουκυδίδου 4, Πλάκα.

– Λόγω μεγάλης ζήτησης η ΕΛΣ ανακοίνωσε επιπλέον παραστάσεις για τις «Τέσσερις εποχές» του Αντόνιο Βιβάλντι, μια παραγωγή με οικολογικό χαρακτήρα από την ομάδα  Patari Project. Σκηνοθεσία Σοφία Πάσχου. 21-24/12. Στις 11 π.μ. Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ. ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

– Ομαδική έκθεση με τίτλο «6 ΕΞΗ*» σε επιμέλεια Λεωνίδα Γιαννακόπουλου, που εστιάζει στη δημιουργική έξη των καλλιτεχνών, στην Πινακοθήκη Γ. Βογιατζόγλου. Ελευθ. Βενιζέλου 63, Ν. Ιωνία. Εως 29/2.

– Η εικαστικός Νίνα Παππά υποδέχεται το κοινό και συζητάει μαζί του για το έργο της «Το χαμένο κείμενο», μια βιντεοπεριήγηση (video walk) που παρουσιάζεται στο Επιγραφικό Μουσείο, προσφέροντας στον επισκέπτη μία σύνθετη οπτικοακουστική εμπειρία στον κόσμο της επιγραφικής επιστήμης, των αντικειμένων και των ανθρώπων της. Στις 30/12. Από τις 11.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ. Επιγραφικό Μουσείο, Τοσίτσα 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή