Ενα σκοτεινό μιούζικαλ… στα βάθη του δάσους

Ενα σκοτεινό μιούζικαλ… στα βάθη του δάσους

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια φορά κι έναν καιρό ή μήπως καμία φορά και κανέναν καιρό; Στην πρώτη του παρουσίαση στην Ελλάδα το βραβευμένο μιούζικαλ «Into the Woods» των Στίβεν Σόντχαϊμ και Τζέιμς Λαπάιν έρχεται στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ με μια μεγάλη παραγωγή.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης  Μπογδάνος για να φέρει στη σκηνή αυτό το σπονδυλωτό αντι-παραμύθι, στο οποίο οι πιο αναγνωρίσιμοι ήρωες των αδελφών Γκριμ, του Σαρλ Περό και του Ουόλτ Ντίσνεϊ χάνονται βαθιά στο δάσος των επιθυμιών τους –των φωτεινών αλλά και των σκοτεινών– και των πιο ενδόμυχων πόθων τους. Ετσι η Κοκκινοσκουφίτσα, η Σταχτοπούτα, ο Τζακ και η φασολιά του, η Ραπουνζέλ μπλέκονται σε μια σπονδυλωτή ιστορία που εξελίσσεται απρόβλεπτα, όπως και η ζωή.

Σε ετούτη την αναπάντεχη ιστορία ενηλικίωσης η μουσική παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο με συναρπαστικές μελωδίες, ενώ το κείμενο έχει συνεχείς ανατροπές και αφοπλιστικό χιούμορ. Η μουσική διεύθυνση είναι του αρχιμουσικού Στάθη Σούλη, τα σκηνικά και κοστούμια της Λίνας Πηγαδιώτη, η κινησιολογία του Κωνσταντίνου Κουνέλλα και οι φωτισμοί του Σάκη Μπιρμπίλη. Τον απαιτητικό ρόλο της Μάγισσας ερμηνεύει η ηθοποιός και τραγουδίστρια Νάντια Κοντογεώργη.

Πρεμιέρα στις 9/2. Εναρξη στις 8.30 μ.μ. Εως 16/2. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή