Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Mode Plagal εμφανίζονται στη σκηνή του Galata Gazi για ένα πρόγραμμα με παλιές και νέες συνθέσεις τους, εμπνευσμένες από ήχους και ρυθμούς ολόκληρου του κόσμου. Στις 10.30 μ.μ. Τριπτολέμου 8.

Δεκατέσσερις ηθοποιοί και μουσικοί συνδιαλέγονται με το «Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο» του Μαρσέλ Προυστ, σε μια σειρά από περφόρμανς που επιμελήθηκαν η Αργυρώ Χιώτη και η ομάδα του Bios, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Χλωροκίνη», στο Ρομάντσο. Στις 9 μ.μ. Αναξαγόρα 3-5.

Οι Αθηνά Ρούτση, Λάμπρος Παπαγεωργίου, Αλκηστη Ραυτοπούλου και Φώτης Μυλωνάς ανεβαίνουν στην «Αποβάθρα» του θεάτρου «Το τρένο στο Ρουφ» με τη μουσική παράσταση «Πέsτο… με τραγούδια». Στις 9.15 μ.μ. Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως (μεταξύ Ιεράς Οδού και Χαμοστέρνας).

Την ταινία του Λόρενς Κάσνταν «Εξαψη» (1981) προβάλλει στο Σινέ Ριβιέρα το 10ο Athens Open Air Film Festival. Στις 9.15 μ.μ. και 11.30 μ.μ. Βαλτετσίου 46.

Το συγκρότημα 1550 και ο Δημήτρης Σταρόβας παρουσιάζουν στη Βίλα Ζωγράφου μια συναυλία με στοιχεία παράστασης, όπου θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές, καθώς και διασκευές από το εγχώριο ή διεθνές ρεπερτόριο. Στις 9 μ.μ. Ζωγράφου 13.

Η έκθεση φωτογραφίας του Θοδωρή Νικολάου «Διαδρομές στα Βαλκάνια – Τα Βαλκάνια και η βάρκα της συμφιλίωσης», με εικόνες που προέκυψαν έπειτα από πενταετή περιήγηση του φωτογράφου στην περιοχή, παρουσιάζεται στο «Σχεδία Home». Από τις 8.30 π.μ. Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή