Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Τη μουσική παράσταση «Στο Woodstock εγώ – ήμουν εδώ, Garden Edition», με τραγούδια δικά του αλλά και με ροκ κομμάτια που έγραψαν ιστορία, παρουσιάζει ο Διονύσης Σαββόπουλος στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Βασισμένη στο διήγημα του Γ. Βιζυηνού, η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Το αμάρτημα της μητρός μου» παρουσιάζεται στην αγγλική γλώσσα, στον αρχαιολογικό χώρο Ακαδημίας Πλάτωνος, σε σκηνοθεσία Δανάης Ρούσου και με την ερμηνεία της Ρένας Κυπριώτη. Μουσική, Νίκος Κυπουργός. Στις 7 μ.μ. Φάωνος 64.

– Η Μαρία Παπαγεωργίου παρουσιάζει στην Τεχνόπολη μια συναυλία με τραγούδια από όλη τη δισκογραφία της. Τη βραδιά ανοίγουν οι Atomic Love. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 100.

– Η ομαδική έκθεση «kontakt», με έργα είκοσι καλλιτεχνών που αντλούν έμπνευση από την έννοια της επαφής, εγκαινιάζεται στο «The Art Foundation». Από τις 5 μ.μ. Νορμανού 5.

– Ενα αφιέρωμα στη Σμύρνη και στον Πειραιά παρουσιάζει η ορχήστρα Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου, στο Αθανασάκειο Μουσείο της πόλης. Καλλιτεχνική διεύθυνση, Ανδρέας Κατσιγιάννης. Στις 8.30 μ.μ. Αθανασάκη 1.

– Η νέα ατομική έκθεση του Γιώργου Σταθόπουλου με τίτλο «Κλειστή Πόλη» εγκαινιάζεται από την γκαλερί Omicron στον χώρο των «Δεξαμενών Καθαρισμού» της Τεχνόπολης. Από τις 10 π.μ. Πειραιώς 100.

– Η μουσικοθεατρική παράσταση «Αχ έρωτα!», βασισμένη σε έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, παρουσιάζεται από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε σκη-νοθεσία Νανάς Νικολάου. Στις 8.30 μ.μ.,

οδός Κορυτσάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή