Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Τραγούδια δικά του αλλά και λαϊκά κομμάτια που τον καθιέρωσαν θα ερμηνεύσει ο Σωκράτης Μάλαμας στην Τεχνόπολη, σε ένα sold-out ακουστικό live που θα μεταδοθεί μέσω live streaming. Μαζί του, οι Ιουλία Καραπατάκη, Δημήτρης Λάππας και Γιάννης Μάλαμας. Στις 9 μ.μ. στο page.inplayer.com/technopolis/gr.

– Η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Αθηναίων Πολιτεία – Από τον Θησέα στον Σόλωνα», βασισμένη σε κείμενα που ανασυνθέτουν την πορεία της αρχαίας Αθήνας προς τη δημοκρατία, παρουσιάζεται στον αρχαιολογικό χώρο Ακαδημίας Πλάτωνος (Παλαίστρα), σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου. Στις 7 μ.μ. Φάωνος 64.

– Τις ταινίες «Ocean’s 13» (2007) και «La la land» (2016) των Στίβεν Σόντερμπεργκ και Ντέιμιεν Σαζέλ, αντίστοιχα, προβάλλει στο ΟΑΚΑ το City Drive-in, σε μια εκδήλωση σχεδιασμένη για να παρακολουθηθεί από τα αυτοκίνητα των θεατών. Στις 9 μ.μ. Λεωφ. Σπύρου Λούη, Πύλη Δ.

– Με μια συναυλία της Γιώτας Νέγκα, όπου θα ακουστούν παλιότερές της επιτυχίες αλλά και τραγούδια από τον τελευταίο της δίσκο, «Αυτό που θέλεις στη ζωή το καταφέρνεις», ξεκινάει σήμερα το Φεστιβάλ Αμαρουσίου. Στις 8.30 μ.μ. Λεωφ. Κηφισίας 219.

– Ιστορικό και λογοτεχνικό περίπατο στην Πλάκα, αφιερωμένο στον Κωστή Παλαμά, διοργανώνει το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης, με ξεναγό τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Κώστα Στοφόρο. Στις 7 μ.μ. Τριπόδων 23.

– Ενα χορευτικό σόλο σε χορογραφία του Χρήστου Παπαδόπουλου και με τη συνοδεία του Ανδρέα Κατσιγιάννη στο σαντούρι παρουσιάζει ο χορευτής Γιώργος Κοτσιφάκης στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας. Στις 12.15 μ.μ. Περιφερειακή οδός Λάρισας-Τρικάλων, Μεζούρλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή