Ατζέντα (10/01/14)

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εγκαίνια έκθεσης του εικαστικού Τάσσου Τριανταφύλλου με τίτλο «Ταυτότητες. Το Μπαλουκλή και οι Ρωμιοί της Πόλης τον 19ο αιώνα», στις 7.30 μ.μ., στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

– Εκδήλωση προς τιμήν του Γ. Β. Δερτιλή, με αφορμή την κυκλοφορία του ηλεκτρονικού συλλογικού έργου «State, Economy, Society. Εssays in Honor of Emeritus Professor Georges B. Dertilis», στις 7 μ.μ., στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τραπέζης (3ης Σεπτεμβρίου 136).

– Παρατείνονται έως 26 Ιανουαρίου οι παραστάσεις του έργου «Βρώμικες λέξεις» σε σκηνοθεσία Νίκου Καμόντου, στις 9 μ.μ., στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων (Κύπρου 91α).

– Εγκαίνια της έκθεσης «Σχέδια και Γραφές» για την εξέλιξη του σχεδίου στη νεοελληνική τέχνη από τις αρχές του 20ού αιώνα έως σήμερα, στις 8 μ.μ., στην γκαλερί Alma, στα Τρίκαλα.

– Ατομική έκθεση του Στρατή Ταυλαρίδη με τίτλο «Διάτρητα. Υφαντά συμβίωσης» εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ.στο Βooze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57-59).

– Ξενάγηση στην έκθεση «Arthur Tress. Η φωτογραφία ως μαγική εικόνα» (6.30 μ.μ.) και συζήτηση με τον Arthur Tress μέσω Ιντερνετ από την κατοικία του στην Καλιφόρνια (7.30 μ.μ.), στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.

– Εγκαίνια έκθεσης έργων που συμμετείχαν στον εικαστικό διαγωνισμό του ευρωπαϊκού προγράμματος PERSEUS για την προστασία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων, στις 6.30 μ.μ., στην ΑΣΚΤ.

– Εναρξη σεμιναρίου με θέμα «Ιστορία και Λογοτεχνία. Ο Μίμης Σαραντάκος στον απόηχο της Αιολικής Λογοτεχνικής Σχολής» στη Βιβλιοθήκη Δήμου Κηφισιάς (Αγ. Θεοδώρων και Κυριακού), στις 6 μ.μ.

– Διάλεξη της ιστορικού τέχνης Ελλης Παξινού με θέμα «Μια Φιλοσοφική Θεώρηση της Τέχνης και της Εικόνας», στις 6.30 μ.μ., στο Μουσείο Ηρακλειδών.

– Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» παρουσιάζει τρεις κύκλους τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση του Μανόλη Αναγνωστάκη, στις 9.30 μ.μ., στον Ιανό (Σταδίου 24).

– Συνεχίζονται οι παραστάσεις του έργου «Η εκδοχή του Μπράουνινγκ» του Τ. Ράτιγκαν σε σκηνοθεσία Ελ. Σκότη, στο θέατρο «Εμπορικόν» (Σαρρή 11), στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή