Μήν χάσετε

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΑΤΡΟ: «Περιμένοντας τον Γκοντό»

Το έργο του Σάμιουελ Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό» παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στο «Θέατρο της Ημέρας» σε σκηνοθεσία του Βασίλη Ασλανίδη. Με τους Γ. Αρτελάρη, Φ. Καλιώρα, Ν. Κουτζά, Π. Παπαβασιλείου και Στ. Τριχιάς. Η παράσταση αρχίζει στις 8 μ.μ.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: Ασπρόμαυρες σχέσεις

Ολοκληρώνεται στο Παλαιό Δημαρχείο του Δήμου Γλυφάδας η δεύτερη ατομική έκθεση του Δημήτρη Πανταζή με τίτλο «Ego». Οκτώ έργα βασισμένα στο άσπρο και το μαύρο με θέμα τη σχέση ενός σύγχρονου ζευγαριού. Ωρες λειτουργίας από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΜΟΥΣΙΚΗ: Τα χάλκινα της Κέρκυρας

«Ακου τα χάλκινα!». Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών δίνει συναυλία για παιδιά το σύνολο «Ionian Brass Ensemble» που αποτελείται από φοιτητές και διδάσκοντες του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, καθώς και από μαθητές των Ωδείων και Φιλαρμονικών της Κέρκυρας. Στις 11.30 π.μ.

ΘΕΑΤΡΟ: Εφιαλτική Αθήνα 75 χρόνια μετά

Πρεμιέρα στο Skrow Theater για το έργο «Μπετονένια παραλία» του Βασίλη Μαυρογεωργίου. Ενα μελλοντολογικό θρίλερ για την κατάληξη της πόλης που ονομάζεται Αθήνα το έτος 2088, όταν μια μπετονένια παραλία θα βρίσκεται στη θέση της πλατείας Ομονοίας και η Ακρόπολη θα είναι νησί. Η μουσική είναι του Φοίβου Δεληβοριά. Παίζουν οι Κατερίνα Μαυρογεώργη, Δανάη Επιθυμιάδη, Σεραφείμ Ράδης και Βασίλης Μαυρογεωργίου. Αρχελάου 5, Παγκράτι, τηλ. 2107235842.

ΘΕΑΤΡΟ: Ελεγεία για τον Λόρκα

Την παράσταση «Αϊ, Φεδερίκο!» της Μαίης Σεβαστοπούλου, μια ελεγεία για τον Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, παρουσιάζει η θεατρική ομάδα «Θεώρηση» στο θέατρο «Τόπος Αλλού». Παίζουν οι Γ. Δαφνόπουλος, Κ. Παπαναστασάτου, Σοφία Σαπρίκη κ.ά. Κάθε Δευτέρα στις 9 μ.μ. Κεφαλληνίας 17 και Κυκλάδων

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: Εγκαίνια έκθεσης Αγγ. Παπαγεωργίου

Εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Αγγελικής Παπαγεωργίου στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών. Μια σειρά από πίνακες αφαιρετικού χαρακτήρα που παραπέμπουν σε πρωτοπόρους του αφηρημένου εξπρεσιονισμού. Στις 7.30 μ.μ. Γλύκωνος 4.

ΜΟΥΣΙΚΗ: Μουσικές και ήχοι του Κωνσταντίνου Βήτα

Τραγούδια και συνθέσεις του από την εικοσάχρονη πορεία του παρουσιάζει σε συναυλία στην ιστορική αίθουσα «Παρνασσός» ο Κωνσταντίνος Βήτα. Ηχοι από το παρελθόν και το μέλλον, ένα ακουστικό σύνολο, τρεις μουσικοί. Στις 8.30 μ.μ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή