Πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Ακουστική  συναυλία του Κωνσταντίνου Βήτα στις 8.30 μ.μ. στον φιλολογικό σύλλογο «Παρνασσός» (Πλ. Καρύτση 8).

– Διάλεξη του Alain Badiou με θέμα «Η πρόσληψη του Πλάτωνα» στη σύγχρονη φιλοσοφία στις 6.30 μ.μ. στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31).

– Ο συνθέτης και μουσικός της τζαζ Henning Sieverts εμφανίζεται στο Goethe-Institut (Ομήρου 14-16) πλαισιωμένος από τους Ronny Graupe και Johannes Lauer, στις 8.30 μ.μ.

– Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών υπό τη διεύθυνση του Νίκου Χαλιάσα και με σολίστ τον Νίκο Τσουκαλά (κοντραμπάσο) στις 8.30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

– Προβολή του ντοκιμαντέρ της Nina Davenport «Always a bridesmaid» στις 9 μ.μ. στο Exile Room (Αθηνάς 12).

– Διάλεξη της Αρτεμης Σκούταρη με θέμα «Η Χαρτογραφία του Κλαύδιου Πτολεμαίου» στις 7 μ.μ. στο αμφιθέατρο Cotsen Hall (Αναπήρων Πολέμου 9).

– Η «Οπερα  της Βαλίτσας» της ΕΛΣ παρουσιάζει την όπερα «Ντον Τζοβάννι» στο Ιδρυμα Χατζηκώνστα (Κηφισίας 374), στις 8 μ.μ.

– Tιμητική  εκδήλωση για τον λογοτέχνη Ηλία Χ. Παπαδημητρακόπουλο στις 7 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

– Εναρξη του αφιερώματος «Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος με τα μάτια των νέων» στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, με προβολή των ταινιών «Sous-ciel» και «Τοπίο στην ομίχλη», στις 6.30 μ.μ.

– Εγκαίνια της έκθεσης «Tα σχέδια του Πάνου Ραϋμόνδου» στις 8 μ.μ. στη Μέδουσα Αίθουσα Τέχνης (Ξενοκράτους 7).

– Εκδήλωση  με θέμα «Δύο μελέτες για το έργο του πεζογράφου Θανάση Βαλτινού» διοργανώνουν οι Εκδόσεις της Εστίας στις 8 μ.μ. στο Σπίτι της Κύπρου (Ξενοφώντος 2α).

– Εγκαίνια  έκθεσης του Νίκου Ναυρίδη με τίτλο «…Εσωτερικώς γελώ και αστειεύομαι πολύ» στις 8 μ.μ. στην γκαλερί Bernier/Elliades (Επταχάλκου 11).

– Συναυλία των Guest Who στις 10 μ.μ. στο Echoes (Κ. Ωραιοπούλου 2).

– Παρουσίαση  του βιβλίου του Γιάννη Ευσταθιάδη «Εκατό» στις 8.30 μ.μ. στον Ιανό (Σταδίου 24).

– Έκθεση με σχέδια μεικτής τεχνικής των Βανέσσας Αναστασοπούλου και Ελένης Θεοφυλάκτου εγκαινιάζεται στις 8 μ.μ. στην γκαλερί Ζουμπουλάκη (Πλ. Κολωνακίου 20).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή