Προτάσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΟ STAGE – VOLUME 1

Μουσικές ονείρων από τον Αγγελάκα

«Φτιάχνουμε τις μουσικές που ονειρευόμαστε» συνηθίζει να λέει ο Γιάννης Αγγελάκας και η έως τώρα πορεία του στον χώρο του ελληνικού ροκ τον επιβεβαιώνει. Αυτές τις μουσικές των ονείρων (που καμιά φορά είναι και εφιάλτες) θα παίξει για το αθηναϊκό κοινό μαζί με την μπάντα του την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ. Τα δύο λάιβ στο Stage-Volume 1 στο Μοναστηράκι θα περιλαμβάνουν τόσο παλιότερες επιτυχίες όσο και κομμάτια από την εξαιρετική «Γελαστή Ανηφόρα» που κυκλοφόρησε πέρσι.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΙΡΗΒΗ

Χίλιες και μια νύχτες στην Αθήνα

Στον κόσμο των αραβικών μύθων θα μας ταξιδέψει σήμερα, αύριο και μεθαύριο στο Εργαστήρι Μαιρηβή η Λιβανέζα αφηγήτρια Λαϊλά Νταρβίς, κόρη του γνωστού γαλλόφωνου Αραβα αφηγητή Τζιχάντ Νταρβίς, η οποία έμαθε τις ιστορίες της από τη γιαγιά της, μια μεγάλη λαϊκή αφηγήτρια της πόλης Σάιντα του Νοτίου Λιβάνου.Προσκεκλημένη του Διεθνούς Φεστιβάλ αφήγησης Κοζάνης, θα δώσει παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους. Σαχτούρη 4 και Σαρρή, τηλ. 210-52.22.181.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή