Προτάσεις

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γκαλερι ELENI MARNERI

Τα νέα κεραμικά της Κ. Γιάννακα

Μια αξιόλογη έκθεση, η νέα συλλογή κεραμικών αντικειμένων της ζωγράφου και κεραμίστριας Κατερίνας Γιάννακα παρουσιάζεται από χθες και έως τις 3 Μαΐου στην αίθουσα τέχνης Eleni Marneri Galerie (Λεμπέση 5-7 και Πορίνου 16, Μακρυγιάννη, τηλ. 210 8619488). Η Κατερίνα Γιάννακα μας έρχεται από την Αίγινα όπου ζει και δουλεύει, εμπνεόμενη όπως λέει από τη μαγεία του κήπου της και της φύσης γενικότερα, με μια έκθεση που εκφράζει την αφοσίωση στην τέχνη της.

ΣΤΕΓΗ

Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου

Νεανικές θεατρικές ομάδες σχολείων και δήμων απ’ όλη την Ελλάδα συναντιούνται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, όπου φιλοξενείται για τρίτη χρονιά το Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου. Τα κείμενα, που διαμορφώθηκαν στη διάρκεια των θεατρικών εργαστηρίων με την ομάδα Grasshopper Youth και προσκεκλημένους σκηνοθέτες και συγγραφείς, παρουσιάζονται την Παρασκευή από τις 5 μ.μ., το Σάββατο και την Κυριακή από τις 2 μ.μ. Είσοδος δωρεάν με δελτία προτεραιότητας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή