Προτάσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκθεση

Νέα δουλειά του Βαγγ. Πλοιαρίδη

Ο εικαστικός Βαγγέλης Πλοιαρίδης παρουσιάζει τη νέα ενότητα της δουλειάς του στην αίθουσα τέχνης Thanassis Frissiras. Είναι ένας ζωγράφος με αναγνωρίσιμο προσωπικό ύφος, συνεπής και εργατικός, αφοσιωμένος στην εξέλιξή του. Γεννημένος το 1964 στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε στην γενέτειρά του αλλά συνέχισε στο Λονδίνο και αργότερα στην Αμερική, ως υπότροφος του Ιδρύματος Fulbright. H έκθεσή του στην οδό Κριεζώτου 7 θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιουνίου, με έργα ανθρωποκεντρικά.

Αγορά

Για βιβλία στη Γεννάδειο

Η Βιβλιαγορά της Γενναδείου Βιβλιοθήκης θα γίνει αύριο, Σάββατο 10 Μαΐου, από τις 11 π.μ. ώς τις 6 μ.μ. (Σουηδίας 61, τηλ. 213 000 2400). Θεσπίστηκε το 2008 από τον Σύλλογο Φίλων της Γενναδείου και είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Ανθής Γενναδίου. Θα βρείτε ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία, καινούργια και μεταχειρισμένα, σε χαμηλές τιμές, χαρισμένα στον σύλλογο από ιδιώτες, ιδρύματα, εκδότες. Τα έσοδα ενισχύουν τους σκοπούς της Γενναδείου Βιβλιοθήκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή