Προτάσεις

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260

Παραμυθολογίες στο Κακογιάννη

Οταν οι μαθητές ακολουθούν τα βήματα των δασκάλων τους. Συγκινητική, απολαυστική στιγμή. Μια βραδιά με ιστορίες, αναγνώσματα και παλιά παραμύθια, τις «Παρα-μυθο-λογίες», παρουσιάζουν αύριο στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη και οι μαθητές της. Αρχαίοι μύθοι, παλιές προγονικές ιστορίες, η Οδύσσεια, ο Ερωτόκριτος, λαϊκά παραμύθια της Ελλάδας και της Κύπρου. Σε μια γιορτή με ελεύθερη είσοδο, 9.30 μ.μ. Πειραιώς 206, τηλ. 210 3418550.

ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

Αφιέρωμα στον Γκοντάρ

Ξεκίνησε από χθες Πέμπτη και συνεχίζεται μέχρι τις 18 Ιουνίου το αφιέρωμα στη φιλμογραφία του σπουδαίου Ζαν-Λικ Γκοντάρ, στους δύο χώρους (χειμερινό και θερινό) της Ταινιοθήκης. Το πρόγραμμα περιέχει το σύνολο του γκονταρικού έργου, συμπεριλαμβανομένων ταινιών μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ και κάποιων φιλμ που θα προβληθούν για πρώτη φορά στη χώρα μας συν την ολοκαίνουργια ταινία «Αποχαιρετισμός στη Γλώσσα» που παρουσιάστηκε πρόσφατα στις Κάννες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή