Προτάσεις

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντοκιμαντέρ για τους… άλλους

Μια εκδήλωση με θέμα τη διαφορετικότητα φιλοξενεί τη Δευτέρα 7 Ιουλίου το Ινστιτούτο Γκαίτε στο πλαίσιο του προγράμματος «The Life of the Others». Μέσο αφήγησης τα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους που δημιούργησαν 143 νέοι (16-25 ετών) από την Ελλάδα, την Παλαιστίνη, τη Μάλτα, την Αλγερία και το Μαρόκο. Πρωταγωνιστές των ταινιών είναι όλοι εκείνοι που ζουν ανάμεσά μας αλλά (φαινομενικά τουλάχιστον) διαφέρουν: πρόσφυγες, μετανάστες, άτομα με αναπηρία, θρησκευτικές μειονότητες.

Ομήρου 14-16, 18.00-21.00

Ομαδική έκθεση στο Taf

Mια έκθεσημε τίτλο «1821 μέτρα» επιχειρεί, μέσα από αναφορές σε στερεοτυπικά σύμβολα και κοινούς τόπους της σύγχρονης Αθήνας, να ανιχνεύσει τα τραύματα που αφήνει πίσω της η ιστορική ασυνέχεια. Παρουσιάζεται μέχρι και τις αρχές Σεπτεμβρίου στο Taf (Nορμανού 5, Μοναστηράκι). Συμμετέχουν: Χρήστος Δήμας, Λένα Κιτσοπούλου, Ελένη Μανωλοπούλου, Εύα Νάθενα, Αποστολία Παπαδαμάκη, Αγγελος Παπαδημητρίου, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, Γιάννης Σκουρλέτης, Περικλής Χούρσογλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή