Πρεμιέρα απόψε για το φεστιβάλ «Τήνος 2014»

Πρεμιέρα απόψε για το φεστιβάλ «Τήνος 2014»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα από τα πιο ενδιαφέροντα φεστιβάλ του καλοκαιριού ξεκινάει απόψε το βράδυ στο όμορφο χωριό του Αρνάδου στην Τήνο. Ο λόγος για το Φεστιβάλ Τήνου 2014 υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θέμη Ροδαμίτη που θα διαρκέσει έως τις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Η αρχή θα γίνει με μια γιορτή κλασικής μουσικής στον Αρνάδο, αποτέλεσμα του masterclass που θα δώσουν οι Regula Baenziger και Johannes Schild, ενώ την Τρίτη (22/7) στο Ξώμπουργο θα δώσει συναυλία η Παιδική Χορωδία Παρισίων. Στον μαγευτικό χώρο των Λουτρών στις 29 του μήνα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αφιέρωμα στους Ελληνες διανοούμενους και καλλιτέχνες που ταξίδεψαν στην ιστορική διαδρομή του πλοίου «Ματαρόα» και στον ίδιο χώρο την 1η Αυγούστου μια περιήγηση στη Σχολή Ουρσουλινών στα Λουτρά με ξεναγούς παλιές μαθήτριες και τη μυθιστορηματική μαθήτρια Ρόζα Δελλατόλα της Λώρης Κέζα. Μεταξύ των εκδηλώσεων που ακολουθούν είναι η συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (3/8), η παράσταση για παιδιά «Η Κοιμωμένη ξύπνησε» (7/8), η συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου (8/8), ένα χορευτικό αφιέρωμα στην Ισιδώρα Ντάνκαν (10/8), ένα παραδοσιακό πανηγύρι (11/8), η παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών «Ραμόνα Travel/Η γη της καλοσύνης» (18/8), η εκδήλωση «Μεσόγειος, η γειτονιά της ειρήνης» που περιλαμβάνει έκθεση με θέμα τους περιστεριώνες (22/8), συναυλία της Θωμαής Απέργη (25/8) τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το Κέντρο Υγείας της Τήνου, οι «Τρωάδες» του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη (1/9) κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή