Προτάσεις για την πανσέληνο του Αυγούστου

Προτάσεις για την πανσέληνο του Αυγούστου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Super Supermoon Night» στην ταράτσα

Ενα καλοκαιρινό πάρτι υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου διοργανώνει την Κυριακή 9 Αυγούστου το Bios (Πειραιώς 84) στην ταράτσα του, με ελεύθερη είσοδο και ποτά σε happy hour τιμές από τις 7 μ.μ. και μέχρι την ανατολή του φεγγαριού, στις 9.30 μ.μ. Οι συμμετέχοντες στο «Super Supermoon Night» θα έχουν την ευκαιρία να περιεργαστούν το φεγγάρι μέσα από τηλεσκόπιο, απολαμβάνοντας το ποτό τους με τη συνοδεία μουσικής επιλεγμένη ειδικά για την περίσταση.

Βραδιά πανσελήνου δίπλα στο «Αβέρωφ»

Μια διαφορετική βραδιά πανσελήνου θα δοθεί το Σάββατο 9 Αυγούστου, με φόντο το πλοίο μνημείο, Θωρηκτό «Γεώργιος Αβέρωφ». «Σε μια θάλασσα με φεγάρια στον βυθό» με τον Μιχάλη Κουμπιό, τον Βασίλη Λέκκα, τους δύο νέους ερμηνευτές Σαββέρια Μαργιολά και Χάρη Μακρή καθώς και μια ομάδα μουσικών. Το πρόγραμμα με τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών θα μας ταξιδέψει από τη θάλασσα στη σελήνη… Στη Μαρίνα Φλοίσβου στις 9.30 μ.μ.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή