Προτάσεις

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διήμερη γιορτή σταφίδας στο Ψάρι

Γιορτή Κορινθιακής Σταφίδας και εγκαίνια των πέντε νέων μονοπατιών πολιτισμού της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού στην ορεινή Κορινθία θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στο χωριό Ψάρι και στην ευρύτερη περιοχή. Το πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας, περιήγηση στους ιστορικούς αμπελώνες με θέα τη Ζήρεια, αλλά και μάζεμα της σταφίδας μαζί με τους τοπικούς παραγωγούς. Πληροφορίες στο 210-32.25.245.

Από τη Ρωσία μέχρι την Πόλη

Νέα έκθεση από το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της PhotoBiennale. Στη Στοά Μπεζεστένι, με έργα των Lucia Ganieva από τη Ρωσία, Sevim Sancaktar από την Τουρκία (φωτ.) και Αθηνάς Καζολέα από την Ελλάδα. Οι Ουντμουρτιανοί, μια μικρή εθνική ομάδα που ζει στην κεντρική Ρωσία, οι επιτοίχιες «ψευδαισθήσεις» στους ηλεκτρικούς μετασχηματιστές στην Κωνσταντινούπολη αλλά και τα χάνια της, οι θεματικές της έκθεσης. Διάρκεια, έως τέλος Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή