Προτάσεις

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι «Νύφες» στο «Φουγάρο»

Μετά παρουσίαση στο Μουσείο Μπενάκη, οι «Νύφες», η έκθεση του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος (ΠΛΙ), μεταφέρεται από σήμερα στο «Φουγάρο» του Ναυπλίου, όπου θα παραμείνει έως τις 9 Νοεμβρίου. Eίναι εντυπωσιακό ότι, στη διάρκεια της έκθεσης στο Μπενάκη, δωρήθηκαν στο ΠΛΙ άλλα 35 νυφικά που καλύπτουν τη χρονική περίοδο από το 1898 έως το 1997 και θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό στην έκθεση στο «Φουγάρο».

«Καζαμπλάνκα» σε θερινό

Το εξαιρετικό σενάριο με τις αξέχαστες ατάκες, οι μεγάλες ερμηνείες (Ινγκριντ Μπέργκμαν, Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ), η σοφή σκηνοθεσία (Μάικλ Κέρτιζ), η μαγική μουσική. Ολα μαζί συνθέτουν την «Καζαμπλάνκα», μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία που ο καθένας πρέπει να απολαύσει και στη μεγάλη οθόνη. Από τις τελευταίες ευκαιρίες φέτος στο θερινό σινεμά «Σινέ Κήπος» του Μοσχάτου, το οποίο την προβάλλει αυτή την εβδομάδα.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή