Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο bazaar του από τις 6 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου στο χώρο του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στην οδό Τριπόδων 23 στην Πλάκα.

Δωράκια με άρωμα παλιού σχολικού βιβλίου: βιβλία, κοσμήματα, γούρια, καδράκια, αφίσες, χριστουγεννιάτικα, αλλά και το μικρό μας παλαιοβιβλιοπωλείο, θα ενισχύσουν τη λειτουργία του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και θα μας δώσει την ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά και να σας γνωρίσουμε τους στόχους μας και τις δράσεις μας.

Κάθε Σαββατοκύριακο οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να παίξουν αλλά και να μάθουν με ευχάριστο τρόπο: αφηγήσεις παραμυθιών, θεατρικά δρώμενα, παραδοσιακά παιχνίδια, κάλαντα, εργαστήρια, κατασκευές.

Σε συνεργασία με το Δίκτυο για τα Διακιώματα του Παιδιού μαζεύουμε βιβλία και παιχνίδια (σε καλή κατάσταση) για να τα δώσουμε σε παιδιά που τα έχουν περισσότερη ανάγκη.

ΤΡΙΠΟΔΩΝ 23, ΠΛΑΚΑ ΑΘΗΝΑ

http://www.ekedisy.gr/ , 2103250341

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή