“Human being human” στη Σχολή Μωραΐτη

“Human being human” στη Σχολή Μωραΐτη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κοινότητα της Σχολής Μωραΐτη (μαθητές, απόφοιτοι, γονείς & καθηγητές) μαζί με 25 Κοινωφελείς Οργανώσεις αφιερώνουν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στον άνθρωπο και τις ανθρώπινες αξίες, με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραστάσεις, βιωματικά εργαστήρια, εκθέσεις, ομιλίες, προβολές και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Η Κοινότητα του «Μαργαρίτα», σπουδαστές, εκπαιδευτές και φίλοι συμμετέχουμε στην εκδήλωση με την θεατρική παράσταση «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» και τα βιωματικά εργαστήρια κατασκευής ειδών δώρου και διακόσμησης, ανακυκλώνω – κατασκευάζω και υφαντική.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στη Σχολή Μωραΐτη (Αγ. Δημητρίου & Παπαναστασίου, Π. Ψυχικό).

Η είσοδος για το κοινό σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη. Γιατί όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, αυτό που μας ενώνει, σε οτιδήποτε κάνουμε, σκεφτόμαστε, αγαπάμε και ονειρευόμαστε από την ώρα που γεννιόμαστε είναι η λέξη «άνθρωπος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή