Πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η ταλαντούχα Αλεξάνδρα Κόνιακ εμφανίζεται στον «Ιανό» για να παρουσιάσει τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Σούπερ Κορίτσι». Εναρξη στις 9.30 μ.μ. Σταδίου 24, τηλ. 210-32.17.810.

• Η Εταιρεία Σπουδών Νεοελληνικού Πολιτισμού και Γενικής Παιδείας διοργανώνει επιστημονικό συμπόσιο στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, σήμερα και αύριο, με θέμα: «Η πρόσληψη των μετανεωτερικών ιδεών στην Ελλάδα. Στις 6 μ.μ. Βασ. Κωνσταντίνου 48.

• Εναρξη παραστάσεων της «Λίμνης των Κύκνων» από τα Μπαλέτα στον Πάγο της Αγίας Πετρούπολης, στο θέατρο Μπάντμιντον. Εως 8 Μαρτίου. Αλσος Γουδή, τηλ. 210-88.40.600.

• Η Τατιάνα Αβέρωφ, καλεσμένη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου και του βιβλιοπωλείου «Βιβλιοτρόπιο», παρουσιάζει το νέο της μυθιστόρημα «Δέκα Ζωές σε Μία». Στις 7.30 μ.μ. Καζαντζή 25, Αγρίνιο.

• Ο διεθνούς φήμης Ελληνας βιρτουόζος του σαξόφωνου Θεόδωρος Κερκέζος δίνει συναυλία με την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμφωνικά έργα, επηρεασμένα από την τζαζ και λάτιν μουσική. Στις 8.30 μ.μ.

• Διάλεξη του Καθηγητή Γλωσσικής Ανθρωπολογίας Jan Blommaert με τίτλο «Το Aφήγημα της Περιορισμένης Δημοκρατίας», στην Ελληνοαμερικανική Ενωση (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι), ώρα 7 μ.μ. Η διάλεξη θα είναι στα αγγλικά.

• Οι Happy Dog, η μπάντα με τον χαρακτηριστικό τζαζ/dub ήχο, εμφανίζονται στο Floral (Θεμιστοκλέους 80), στις 10 μ.μ.

• Ο Κώστας Δημουλέας παρουσιάζει το σουρεαλιστικό μουσικό σόου «Years of the Rabbits», το οποίο ακροβατεί μεταξύ κινηματογραφικής ταινίας, ζωντανής μουσικής και προβολής video animation. Στις 10.30 μ.μ., στο Κοο-Κοο Μusic Bar (Ιάκχου 17).

• Η Μόνικα εμφανίζεται σήμερα και αύριο σε δύο συναυλίες στο Fuzz, φέρνοντας μαζί τον ήχο του πρόσφατου δίσκου της «Secret in the Dark». Στις 8 μ.μ., Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ, Ταύρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή