Προτάσεις

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ

Νύχτες φιλοσοφίας για τον βίο

Περισσότεροι από 30 Γάλλοι, Γερμανοί και Ελληνες φιλόσοφοι συμμετέχουν στη δεύτερη «Νύχτα της Φιλοσοφίας», που πραγματοποιείται απόψε στο Goethe Institut (6.30 έως 8.30 μ.μ.) και στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Αθήνας (9 μ.μ. έως 2 π.μ.). Με κεντρικό θέμα τον «Βίο», η φετινή διοργάνωση καλεί τους συμμετέχοντες να στοχαστούν πάνω στα μεγάλα ζητήματα της ζωής, από τη σχέση του ανθρώπου με τον έμβυο κόσμο έως την ελπίδα για το μέλλον και τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας. Είσοδος ελεύθερη σε όλες τις εκδηλώσεις. ΧΡ. Σ.

GALLERY GENESIS

Ωριμη ματιά στο αστικό τοπίο

O Πάβλος Χαμπίδης επιστρέφει με νέα ατομική έκθεση και με μια νέα σοδειά αθηναϊκών θεμάτων, προεκτείνοντας και εμβαθύνοντας στην αστική τοπιογραφία του. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη φορά καμβά και ζωγραφίζοντας με χρώμα και μελάνι, ο Χαμπίδης «ρίχνει» μια ώριμη ματιά πάνω στο αθηναϊκό αστικό τοπίο με θέαση της πόλης, αλλά και εστίαση σε λεπτομέρειες με κτίρια των παλαιών συνοικιών και περαστικούς διαβάτες, με αξία αυτόνομου ρόλου (Gallery Genesis, Χάρητος 35, έως 23/5). Ν. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή