Προτάσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

Digital Arts Festival για 11η χρονιά

Με κεντρικό θέμα την έννοια του δημόσιου χώρου, το Athens Digital Arts Festival επιστρέφει για ενδέκατη χρονιά στο ιστορικό κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα στη Διπλάρειο Σχολή, αλλά και στις πλατείες Θεάτρου, Μοναστηρακίου και Αγίας Ειρήνης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προβολές video art και animation, ομιλίες, εργαστήρια με ταλαντούχους εκπροσώπους των ψηφιακών τεχνών, περφόρμανς, εγκαταστάσεις, συναυλίες μουσικών όπως η Σtella και η Idra Kayne, εκθέσεις κ.ά.​

(www.adaf.gr). Καθημερινά ώς την Κυριακή. ΧΡ.Σ.

HALF NOTE

Μ’ ένα τσέμπαλο, από Μπαχ έως Πλέσσα

Η τσεμπαλίστα Γιούλη Βεντούρα θα βρεθεί απόψε στη σκηνή του Half Note για μια, πραγματικά, μοναδική βραδιά. Η εξαιρετική μουσικός με το τσέμπαλο, που, όπως θα διαπιστώσετε, είναι βγαλμένο από τα παραμύθια, θα συναντήσει την τσελίστρια Susan Norton και τη σοπράνο Μάιρα Μηλολιδάκη, σ’ ένα πρόγραμμα που θα μας πάει από τον Μπαχ στον Μάικλ Νάιμαν κι από τον Γκέρσουιν στον Μίμη Πλέσσα, στους Abba και στον Φρέντι Μέρκιουρι!

​​Τριβωνιανού 17, Μετς, τηλ. 210-92.13.310. Σ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή