Προτάσεις

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΙΓΙΝΑ

ΑΙΓΙΝΑ Μουσικό ταξίδι στη Μεσόγειο

Eνα αφιέρωμα στις «Φωνές της Μεσογείου», από τον Μανώλη Καλομοίρη ώς τον Γκαετάνο Ντονιτσέτι και από τα ελληνικά δημοτικά τραγούδια ώς τις όπερες του Τζοακίνο Ροσίνι, θα παρουσιάσουν το βράδυ της Κυριακής η Ιταλίδα μέτζο σοπράνο Sara Nastos (φωτ.) και η πιανίστα Νέλλη Σεμιτέκολο στην Αυλή Ναού Σωτήρος, στην Αίγινα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ του νησιού. Θα προηγηθεί η σύμπραξη της Χριστίνας Μπαζίλη (βιολοντσέλο) και του Γιάννη Τσανακαλιώτη (πιάνο) σε έργα Μπαχ, Σούμπερτ και Πόπερ. Ωρα έναρξης 9 μ.μ.

ΧΡ. Σ.

ΑΘΗΝΑ

«Μικρή» ταινία,  μεγάλη καρδιά

Ποτέ μην κρίνετε μια ταινία από τον τίτλο. Οι «Οικογενειακές Ανισορροπίες» της Μάγια Φορμπς, για παράδειγμα, δεν πρέπει να σας… τρομάζουν καθόλου: το θέμα (ένας μανιοκαταθλιπτικός πατέρας προσπαθεί να κερδίσει ξανά την οικογένειά του) αντιμετωπίζεται με χιούμορ και απέραντη αγάπη, επομένως ετοιμαστείτε για πολλές αστείες ή καλόκαρδες σκηνές που περισσότερο θα σας φτιάξουν το κέφι παρά θα σας «ρίξουν». Πολύ καλές ερμηνείες, με τον εξαιρετικό Μαρκ Ράφαλο στην κορυφή. Στο «Εκράν» στο κέντρο, και σε τρεις ακόμα «περιφερειακούς» θερινούς της Αττικής.

Δ. ΡΗΓ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή