Προτάσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΕΝΝΑΔΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Αριστουργήματα κλασικής μουσικής

Νύχτες κλασικής μουσικής διοργανώνονται 21-22/8 και 24-25/8 από τη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη με σημαντικούς μουσικούς του σπουδαίου Curtis Institute of Music, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν αριστουργήματα της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας. Το Σάββατο 22/8 θα παρουσιαστούν άριες, ντουέτα και κλασικά κομμάτια του μουσικού θεάτρου με τη συνοδεία του πιανίστα Mikael Eliasen. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έργα των Mozart, Handel, Donizetti και Bernstein. Στις 8.30 μ.μ., Αναπήρων Πολέμου 9, Κολωνάκι.  Αιμ. Χ.

ΠΑΡΟΣ

Διαδρομές στη Μάρπησσα

Για έκτη χρονιά επιστρέφει το βιωματικό πολιτιστικό φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα» στο γραφικό χωριό της Πάρου, με πλήθος αξιόλογων δράσεων για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ξενάγηση στην κατοικία του ζωγράφου Ράλλη Κοψίδη (10 π.μ.), εικαστικό εργαστήριο για παιδιά (7 μ.μ.) και συναυλία με ντόπιους μουσικούς (10 μ.μ.), ενώ οι συμμετέχοντες στην εικαστική έκθεση «Εργαλεία» αντλούν έμπνευση από λαϊκά μοτίβα. Είσοδος ελεύθερη (www.stimarpissa.gr).  ΧΡ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή