Πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου δίνει συναυλία η Angelika Dusk. Μαζί της οι Φώτης Βαγενάς, Πέτρος Βασιλειάδης, Φωτεινή Κωστοπούλου, Αλέξανδρος Λιβιτσάνος και Δημήτρης Μποσινάκος. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Πανεπιστημίου 12.

• Στο Αλσος Νέας Σμύρνης οι «Αχαρνής» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Αρη Σερβετάλη, Φάνη Μουρατίδη κ.ά. Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ.

• Συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ της Λάρισας. Συμμετέχουν οι Θέμης Καραμουρατίδης, Φοίβος Κουντουράκης, Αρης Ζέρβας, Σωτήρης Καστάνης, Γιώργος Μπουλντής κ.ά. Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ.

• Τελευταία παράσταση της εικαστικής περφόρμανς «Window» της Ματίνας Μέγκλα στο Θέατρο 104. Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από τους πίνακες του Τσέχου φωτογράφου Jan Saudek. Ερμηνεύουν οι Νάνσυ Σταματοπούλου και Θανάσης Ακοκκαλίδης. Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Ευμολπιδών 41, Γκάζι.

• Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Η Ληστεία» του Ιρακινού καλλιτέχνη Falah Ghati στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων. Ωρα έναρξης των εγκαινίων στις 7 μ.μ. Αίθουσα «Κ. Καβάφης». Ακαδημίας 50. Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 11.00-14.00 και 18.00-20.00.

• Πρεμιέρα για την «Ωρα του Διαβόλου» του Φερνάντο Πεσόα στο «Τσάι στη Σαχάρα». Η θεατρική προσαρμογή και η σκηνοθεσία είναι της Ξανθής Ταβουλαρέα. Κάθε Παρασκευή στις 9.45 μ.μ. Λαοδικείας 18, Ιλίσια.

• Στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στο Πρώην Στρατόπεδο Κόδρα δίνει συναυλία ο Δήμος Αναστασιάδης. Συμμετέχουν οι μουσικοί Κωνσταντίνος Γκαγκαστάθης, Μάριος Στέρπης, Μανώλης Τόμπρος κ.ά.

• Συναυλία δίνει στην Κύπρο η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Πάρκο Γλυπτικής Φιλίππου Γιαπάνη στη Λεμεσό. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη λειτουργία των υπηρεσιών του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών & Φίλων. Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ.

• To UTech Lab του Ιδρύματος Ευγενίδου προσκαλεί μαθητές γυμνασίου και λυκείου στο νέο εργαστήριο «120 χρόνια κινηματογράφος», με τον δημοσιογράφο και κριτικό Ιάσονα Τριανταφυλλίδη. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 18 του μήνα (5.30-7.30 μ.μ.) αλλά η προεγγραφή είναι απαραίτητη. Λ. Συγγρού 387, Π. Φάληρο, τηλ. 210-94.69.694.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή