Προτάσεις

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SCROW THEATER

Μια γυναικεία υπόθεση

Δεν μετράει πολλά χρόνια ζωής. Το Scrow Theater επέλεξε την περιοχή της πλατείας Προσκόπων στο Παγκράτι (Αρχελάου 5) για να στήσει τη σκηνή του. Από σήμερα, και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9.15 μ.μ., φιλοξενεί μια παράσταση που είναι πρωτίστως μια γυναικεία υπόθεση. «Μέχρι τώρα» ο τίτλος του έργου που έγραψε η Κατερίνα Μαυρογεώργη. Το συν-σκηνοθετούν η Μαρία Φιλίνη και η Βάσια Ατταριάν (που συνεργάζεται με την ομάδα blitz). Ενα έργο που βασίζεται σε κινηματογραφικές φόρμες. Νεανικό, δροσερό.

Ο. Σ.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Live εμφάνιση του Δ. Μυστακίδη

Ο Δημήτρης Μυστακίδης, ένας από τους σπουδαιότερους εν ζωή Ελληνες κιθαρίστες, εμφανίζεται το Σάββατο στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, με τη συμμετοχή μερικών ακόμα πολύ ταλαντούχων μουσικών. Γνωστός από τη συνεργασία του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλους διακεκριμένους καλλιτέχνες, ο Μυστακίδης θεωρείται βιρτουόζος της λαϊκής κιθάρας καθώς και των υπόλοιπων εκδοχών του οργάνου. Η ζωντανή εμφάνιση στο Γυάλινο θα περιλαμβάνει λαϊκά και αγαπημένα ρεμπέτικα κομμάτια. Στις 10.30 μ.μ

Αιμ. Χ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή