Έκθεση «ΠΝΟΗ Ελλήνων Δημιουργών»

Έκθεση «ΠΝΟΗ Ελλήνων Δημιουργών»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων η ΠΝΟΗ Ελλήνων Δημιουργών συναντάει την έμπνευση και  την δημιουργία υπέροχων ανθρώπων και σε πείσμα των καιρών τους δίνει «πνοή» ώστε να συνεχίσουν να μας εκπλήσσουν.

Σε ένα συμβολικό χώρο, όπως είναι η αίθουσα «Μηχανουργείο» και στην φιλοσοφία του CAMDEN MARKET in London, θα εκθέσουμε τις δημιουργίες μας στο αθηναϊκό κοινό  με σκοπό τη στήριξη και ενδυνάμωση των χειροποίητων προϊόντων.

Πολλοί νέοι Έλληνες καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν πρωτοποριακά σχεδιασμένα κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα, σαπούνια, είδη σπιτιού, παιχνίδια, φυσικά καλλυντικά και πολλά άλλα, μαζί με φρέσκες ιδέες και πολλή μουσική από DJSets.

Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση για ένα ταξίδι για δύο άτομα (τρεις διανυκτερεύσεις) στο ξενοδοχείο Ερμής στην κοσμοπολίτικη Σύρο.

Σας περιμένουμε όλους στις 7 και 8 Νοεμβρίου να δώσετε την δική σας «πνοή» στις χειροποίητες δημιουργίες μας και να συμβάλετε στην θετική ενέργεια που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:

Σάββατο 7 Νοεμβρίου: 11:00 – 24:00

Κυριακή 8 Νοεμβρίου: 11:00 – 24:00

Είσοδος ελεύθερη

ΠΝΟΗ Ελλήνων Δημιουργών

Εκθέσεις – Σεμινάρια

www.pned.gr

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548

[email protected] , www.technopolis-athens.com

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή