Πολιτιστικη ατζέντα της Τρίτης

Πολιτιστικη ατζέντα της Τρίτης

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• «Σήκω, ψυχή μου, δώσε ρεύμα». Συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου και της Ελένης Βιτάλη απόψε και αύριο στο «Κύτταρο». Οι συναυλίες θα επαναληφθούν στις 5 και 6 Ιανουαρίου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9 μ.μ. Ηπείρου 48 και Αχαρνών, τηλ. 210-8224134.

• Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Πεδίον του Αρεως με το Ωδείο Αθηνών και το κουιντέτο Χάλκινων Πνευστών «Χρώσεις». Είσοδος ελεύθερη. Ωρα έναρξης 2 μ.μ.

• Συνεχίζονται οι «Συναντήσεις με συγγραφείς» στο καφέ του Ιανού. Απόψε η καθηγήτρια ψυχολογίας και συγγραφέας Φωτεινή Τσαλίκογλου θα μιλήσει με τον Νίκο Θρασυβούλου. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Πέγκυ Τρικαλιώτη. Ωρα έναρξης 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

• Χριστουγεννιάτικη νύχτα στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιών, εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, εικαστικών κ.ά. Ωρα προσέλευσης 7 μ.μ. (ώρα αποχώρησης Τετάρτη 30/12, 11 π.μ.). Πληροφορίες/κρατήσεις στο τηλ. 210-3250341.

• Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Disney «Ιστορίες της Πρωτοχρονιάς» (εκδ. Μεταίχμιο) στον Πολυχώρο των εκδόσεων. Η εκδήλωση την οποία εμψυχώνει η θεατροπαιδαγωγός Μαριάννα Τζανή απευθύνεται σε παιδιά από πέντε ετών. Ωρα έναρξης 6.30 μ.μ. Ιπποκράτους 118.

• Στο Beton7 δίνει συναυλία το κουαρτέτο του κιθαρίστα Μιχάλη Παπαδόπουλου Michael Papadopoulos Bepop Quartet. Είσοδος ελεύθερη. Ωρα έναρξης 10 μ.μ. Πύδνας 7, Βοτανικός.

• Στη σκηνή του Ρυθμός Stage παρουσιάζει η Μήδεια την έθνικ-ροκ μουσική της παράστασης «Εικόνες». Μαζί της οι μουσικοί Περικλής Παλαμιώτης, Θάνος Μανωλόπουλος, Αρης Μπουτσελάκης, Αντώνης Φίλης και Tigran Sarksan. Ωρα έναρξης 10 μ.μ. Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη.

• Συνάντηση με τον συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλο στον Ιππικό Ομιλο Μεσογείων διοργανώνουν οι εκδόσεις Πατάκη. Ωρα έναρξης 5 μ.μ. Εξοδος Κ1, τοπικές οδοί πλησίον «Ελ. Βενιζέλος».

• «Χριστούγεννα στον κινηματογράφο» με τους Cinema Paradiso Project στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Συμμετέχουν ο Βασίλης Λέκκας και η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου. 10.30 μ.μ. Λ. Συγγρού 143.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή