Πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• H παράσταση «Το Γαμοπίλαφο ή Περιμένοντας τον Βήτα», ένα θεατρικό μονόπρακτο του Πάρι Τακόπουλου σε σκηνοθεσία Νίκου Καλαμό, παρουσιάζεται από σήμερα ώς την Κυριακή, στις 9 μ.μ., στο Black Box του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206).

• Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης πραγματοποιεί για όλα τα Σάββατα του Ιανουαρίου εργαστήρια για παιδιά από 2 ώς 5 ετών. Πληροφορίες, κρατήσεις στο [email protected] και στο τηλ. 210-32.50.341 (Τριπόδων 23, Πλάκα).

• Μουσική + ποίηση 3η βραδιά, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, στις 8.30 μ.μ. στον πολυχώρο «Τριανόν» (Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων 101). Πρόκειται για τη συνομιλία δύο τεχνών σε χρόνο ενεστώτα. Αυτή την Κυριακή ο Δημήτρης Ταλαρούγκας και η Ελσα Κορνέτη θα παρουσιάζουν την παράσταση «Κανονικοί άνθρωποι με λοφίο και παρδαλή ουρά». Θα ακολουθήσουν η Εφη Μαρκουλάκη και ο Πέτρος Πολυμένης που θα παρουσιάσουν το δρώμενο με τίτλο «Μολύβιος και Λυδία».

• Παρουσίαση του βιβλίου «Η μακρά σκιά της δεκαετίας του ’40» (εκδ. Αλεξάνδρεια) σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο βιβλιοπωλείο «Μωβ Σκίουρος» (Πλ. Καρύτση 4). Θα μιλήσουν οι Βαγγέλης Καραμανωλάκης, Παντελής Βούλγαρης, Αννα-Μαρία Δρουμπούκη, Δημοσθένης Κούρτοβικ, Χάγκεν Φλάισερ.

• «Μετα-κίνηση» είναι ο τίτλος της συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Bios στις 20.30 (Πειραιώς 84), μετά την παράσταση «Αφίξεις-Αναχωρήσεις: Σταθμός 3». Στη συζήτηση θα λάβουν μέρος ακαδημαϊκοί, άνθρωποι του θεάτρου και από μη κυβερνητικές οργανώσεις και φορείς. Η συζήτηση θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

• Μια μουσική αυτοσχεδιαστική κατάδυση απόψε στις 9, στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων (Κύπρου 91Α και Σικίνου 35Α). Με τους Γιώργο Κατσάνο και Τάσο Φωτίου.

• Αφιέρωμα στην ποιήτρια Αγγελική Ελευθερίου το Σάββατο, στις 12.30 το μεσημέρι, πραγματοποιείται στις εκδόσεις «Γαβριηλίδης» (Αγ. Ειρήνης 17, Μοναστηράκι).

• Μέχρι την Κυριακή 10 Ιανουαρίου θα διαρκέσουν οι παραστάσεις του έργου «Μάγκντα Γκαίμπελς» του Γιώργου Βέλτσου στο Νέο Ρεξ. Η σκηνοθεσία είναι της Αντζελας Μπρούσκου. Πληροφορίες στα τηλ.: 210-33.01.881 – 210-33.05.074.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή