Προτάσεις

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΑΥΠΛΙΟ

Συλλογή Δημήτρη, Χαρίκλειας Μυταρά

Ο Δημήτρης και η Χαρίκλεια Μυταρά, με τη μεγάλη αγάπη για την τέχνη και με την καταγωγή του ζωγράφου από τη Χαλκίδα, συνέβαλαν ώστε να ξεκινήσει το 1978 το εγχείρημα του πρωτοποριακού τότε Εργαστηρίου Τέχνης στην πόλη. Μια επιλογή έργων ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρτογλυπτικής, κεραμικής, σκηνογραφίας, χαρακτικής, φωτογραφίας από τους μαθητές των τελευταίων 35 ετών παρουσιάζεται από αύριο στην γκαλερί του πολυχώρου «Φουγάρο» στο Ναύπλιο. Παράλληλα θα έχει και εργαστήρια τέχνης για τα παιδιά, με ειδικούς εκπαιδευτικούς. Μέχρι και τις 14/3.

Μ. Π.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Με το χιούμορ του Χρ. Ζαραλίκου

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ένας από τους πιο ταλαντούχους stand up κωμικούς της πόλης, μεταφέρει, από αυτό το Σάββατο, την έδρα του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Με χιούμορ που τσακίζει κόκαλα ο Ζαραλίκος περνάει με την ίδια άνεση από την πολιτική στη σόουμπιζ και από την κοινωνία στα αθλητικά, μη αφήνοντας τίποτα και κανέναν στο απυρόβλητο. Η (ξεκαρδιστική) επικοινωνία με το κοινό και τα επιτόπια σκετσάκια, πάλι με τη βοήθεια των θεατών, αποτελούν σπεσιαλιτέ του. Στις 10.30 μ.μ., Λεωφ. Συγγρού 153. Κρατήσεις στο 210-93.15.600.

Αιμ. Χ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή