Προτάσεις

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΚΑΛΕΡΙ ΕΥΡΙΠΙΔΗ

«Ει ης ώδε» από τον Χρ. Παλλαντζά

Επειτα από 10 χρόνια αδιάκοπης καλλιτεχνικής δημιουργίας, ο καταξιωμένος ζωγράφος Χρήστος Παλλαντζάς επιστρέφει δυναμικά στην Αθήνα, παρουσιάζοντας αυτή την περίοδο τη νέα του έκθεση με τίτλο «ει ης ώδε» (εάν ήσουν εδώ). Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου του καλλιτέχνη τα τελευταία χρόνια, στην πιο ώριμη και δημιουργική φάση στην πολυετή του πορεία, στην οποία φαίνονται τα θέματα που τον απασχόλησαν.

M. Π.

​​Γκαλερί Ευριπίδη (Ηρακλείτου & Σκουφά) μέχρι 26/3.

ΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ

Διαβάζοντας τα σχήματα

Ο τίτλος της πρωτοποριακής εγκατάστασης του Ilan Manouach, Βέλγου καλλιτέχνη που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980, τα λέει όλα: Shapereader, αναγνώστης σχημάτων. Είναι μία νέα γλώσσα, σχεδιασμένη για τη δημιουργία αφηγηματικών έργων από και για τυφλούς αναγνώστες. Τη Δευτέρα 22/2, στις 7 μ.μ., δύο τυφλοί ξεναγοί θα καθοδηγήσουν τους επισκέπτες στην εγκατάσταση, οι οποίοι θα κληθούν να μάθουν να αναγνωρίζουν τα απτικά σύμβολα ώστε να κατανοήσουν το απτικό αφήγημα.

Δ. ΑΘ.

​​Εως 28 Φεβρουαρίου. Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή