Προτάσεις

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΚΑΛΕΡΙ BREEDER

Ο Blind Adam εκθέτει ξανά

Ενας ιδιαίτερος καλλιτέχνης παρουσιάζει τη νέα ενότητα της δουλειάς του στην γκαλερί Breeder στη δεύτερη ατομική του έκθεση, που μόλις εγκαινιάστηκε με τίτλο «Holy Glory». Ο Blind Adam –κατά κόσμον Θάνος Κυριακίδης– έχει χάσει το φως του εδώ και μερικά χρόνια. Αυτό του έδωσε το έναυσμα να αλλάξει εντελώς τη ζωή του και να γίνει εικαστικός, αφήνοντας πίσω του τον χώρο της μόδας με τον οποίον ασχολούνταν. Τα έργα του είναι φτιαγμένα από νήματα, τα οποία επεξεργάζεται μόνος του.

Μ. Π.

​​Στην Breeder, Iάσονος 45, έως 24/3

LOFT NICE N EASY

Αγαπημένα φαγητά γίνονται τραγούδια

Οι τρυφερές καρδιές αγκινάρας γίνονται αφορμή για κόρτε, τα όμορφα μάτια μοιάζουν με κάστανα, οι πιπεριές ανάβουν πόθους. Κεφάτη μουσικοθεατρική παράσταση με τραγούδια και ιστορίες αγαπημένων φαγητών, βασισμένη στο βιβλίο «Και διηγώντας τα… να τρως» της Μελίσσας Στοΐλη (εκδ. Κίχλη) παρουσιάζεται στο Loft nice n easy της Κηφισιάς. Τα τραγούδια εμπνέονται από τις ιστορίες και αντίστροφα. Με τους: Θ. Βλαβιανό, Βιβή Κόκκα, Ράνια Παπαδάκου, Π. Σταθακόπουλο, Μελίσσα Στοΐλη, Ηρ. Στρούγγη και Κ. Παπακωστόπουλο.

​​Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή