Τα δωρεάν της εβδομάδας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Δευτέρα 18.7

Παρουσιάζεται η έκθεση ζωγραφικής «Shades of Blue» (φωτ.) του νέου Νεκτάριου Αποσπόρη, σε επιμέλεια της Ιριδας Κρητικού, στην αίθουσα Συριώτη της Μυκόνου από τις 10 π.μ. Χώρα Μυκόνου

Τρίτη 19.7

Η ομαδική έκθεση ζωγραφικής «Ελάχιστη προσπάθεια», με έργα των Μ. Βαρδάκη, Α. Καλαμαρά, Θ. Κωβαίου, Β. Μαλαγόν, Α. Παπαδάκη, Α. Παύλου και Μ. Τρουπή, διοργανώνεται στην αίθουσα τέχνης Ηώς από τις 12 μ.

Χέυδεν 38

Τετάρτη 20.7

Συνεχίζεται η έκθεση φωτογραφιών και χαλκογραφιών «Αθως. Το Αγιον Ορος», ένα αφιέρωμα της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας για τα χίλια χρόνια παρουσίας Ρώσων μοναχών στην αθωνική πολιτεία, στο περιστύλιο του Βυζαντινού Μουσείου στη Θεσσαλονίκη. Ωρες λειτουργίας: 8 π.μ. έως 8 μ.μ. Λεωφ. Στρατού 2

ΘΕΑΤΡΟ

Πέμπτη 21.7

«Οι τρελοί της Βαλένθια» του Λόπε ντε Βέγκα από το Θέατρο «Αθηναϊκή Σκηνή», σε σκηνοθεσία Μιχάλη Καλαμπόκη, παρουσιάζεται στο θέατρο Αττικού Αλσους στο φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων στις 9 μ.μ.

Περιφερειακός Γαλατσίου

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κυριακή 24.7

Με θέμα τον «Λόγο» από το φιλοσοφικό έργο του Αριστοτέλη διοργανώνεται ο φιλοσοφικός περίπατος στο Αρχαιολογικό Πάρκο Δίου στις 9.30 μ.μ., με εισηγητή τον Νίκο Λυγερό, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ολύμπου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή