Εορταγορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στη Σχολή Μωραϊτη

Εορταγορά του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού στη Σχολή Μωραϊτη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μια ακόμα χρονιά το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού σας περιμένει όλους, μικρούς και μεγάλους , στο φιλόξενο χώρο της Σχολής Μωραΐτη για ένα διήμερο εορταστικό Bazaar.

Τα μέλη μας έχουν ετοιμάσει για σας, τα παιδιά και τους φίλους σας, χειροποίητες λιχουδιές που θα μπορείτε να τις γευτείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου μας.

Στους πάγκους μας θα βρείτε επώνυμα ρούχα σε εξαιρετική κατάσταση και πολύ καλές τιμές, βιβλία και κοσμήματα, δίσκους βινυλίου, cds, παιχνίδια και είδη οικιακού εξοπλισμού και διακόσμησης, χριστουγεννιάτικα είδη, καθώς και το καθιερωμένο γούρι της χρονιάς.

Η παρουσία σας θα βοηθήσει σημαντικά το έργο της οργάνωσής μας που στηρίζεται στον εθελοντισμό και που πάνω από 80 χρόνια συμβάλλει στην ανάπτυξη παιδιών και νέων με σύγχρονα προγράμματα,  βασισμένα σε αξίες και βιωματικές εμπειρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Ξενοφώντος 10, 105 57 Αθήνα  – Τηλ.: 210.3235794, 210.3236548 – Fax: 210.3235526 e-mail: seo@seo.gr –  http://www.seo.gr

ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ

(δ/νση: Αλεξ. Παπαναστασίου & Αγίου Δημητρίου, στο Π. Ψυχικό), Σάββατο 19 – Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

(Σάββατο 10 π.μ. – 6μ.μ., Κυριακή 10 π.μ. – 5 μ.μ.).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή