ΑΤΖΕΝΤΑ

Η «ΝΙΚΗ» του Χρήστου Χωμενίδη στο The Apivita Experience Store

i-niki-toy-christoy-chomenidi-sto-the-apivita-experience-store-2178711

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, τo The APIVITA Experience Store τιμάει τη γυναίκα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, αφιερώνοντας το Σάββατο σε μία ξεχωριστή μυθιστορηματική γυναίκα, τη ΝΙΚΗ του Χρήστου Χωμενίδη.

Ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης και η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου έρχονται το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 12:30 στο APIVITA EXPERIENCE STORE για να μας γνωρίσουν ακόμη καλύτερα με την πολυαγαπημένη και πολυβραβευμένη ΝΙΚΗ.

Η ΝΙΚΗ αγαπήθηκε αμέσως και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για μια από τις πιο πολυσυζητημένες θεατρικές παραστάσεις της χρονιάς, στον "Ελληνικό Κόσμο". Ο συγγραφέας και η "ηρωίδα" του θα μας μιλήσουν για τη δική τους ΝΙΚΗ. Για την εσωτερική της δύναμη και την θέλησή της για ζωή!

Το θέμα του βιβλίου: Όταν ένα νεαρό κορίτσι μεγαλώνει σε μία από τις πιο ταραγμένες ιστορικές περιόδους της νεότερης Ελλάδας, η ζωή της γίνεται δραματική και τελικά μυθιστορηματική!

Η κατοχή, ο εμφύλιος, η φυλακή, η "παρανομία", η μοναξιά, η αγωνία, ο έρωτας, η σκληρότητα, σημαδεύουν τη ζωή της Νίκης και συγχρόνως τη ζωή μιας ολόκληρης γενιάς.

Είσοδος ελεύθερη
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 210-3640560
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

The APIVITA Experience Store
Σόλωνος 6, Κολωνάκι

Σάββατο 11 Μαρτίου
12:30-14:30