Πρόσωπα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν είστε από εκείνους που τα Οσκαρ δεν σταματούν στην τελετή απονομής, τότε οι Los Angeles Times έχουν κάνει τη… βρώμικη δουλειά για εσάς. Σε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα τους έχουν συγκεντρώσει όλες εκείνες τις φωτογραφίες που δεν είδαν τα λαμπερά φώτα της τεράστιας δημοσιότητας, φώτα που διπλασιάστηκαν μετά την γκάφα του αιώνα! Ετσι, οι φωτογραφίες των παρασκηνίων δείχνουν τους Ματ Ντέιμον και Μπεν Αφλεκ  (φωτ.) να φροντίζουν ο ένας τον άλλον προτού βγουν στη σκηνή, τις αγκαλιές μετά τις απονομές, την Τζένιφερ Ανιστον χέρι χέρι με τον Τζάστιν Θερού και ένα σωρό άλλες πικάντικες φωτογραφίες.

(…) Από φυσικά αίτια προήλθε ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα. Ο 53χρονος καλλιτέχνης υπέφερε από την καρδιά του και από λιπώδη νόσο του ήπατος, που τον οδήγησαν σε καρδιακή ανακοπή. Από τη στιγμή που ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια, δεν θα γίνει περαιτέρω έρευνα, σύμφωνα με τον αρμόδιο ιατροδικαστή.

(…) Η ερωτική σχέση μεταξύ του Βρετανού συνθέτη Μπέντζαμιν Μπρίτεν και του τενόρου Πίτερ Πίαρς έρχεται στο φως μέσα από την έκθεση των επιστολών που αντάλλασσαν οι δύο άνδρες. Οι επιστολές αποτελούν μέρος έκθεσης για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την κατάργηση του νόμου που χαρακτήριζε εγκληματικές τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις στη Βρετανία. Ο Πίαρς ήταν η μούσα του Μπρίτεν, συνεργάτης και σύντροφός του για 39 χρόνια σε μια επικίνδυνη σχέση για την εποχή, και οι επιστολές αποκαλύπτουν τα τρυφερά λόγια αγάπης που αντάλλασσαν μεταξύ τους.

(…) H ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι, που γνωρίσαμε μέσα από τον «Λύκο της Wall Street» θα πρωταγωνιστήσει σε ένα σίκουελ του Ρομπέν του Δασών. Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Λαίδη Μάριον, η οποία δεν πενθεί τον Ρομπέν αλλά ηγείται της αντίστασης εναντίον των δολοφόνων του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή