Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ»

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι εθελοντές της «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» διοργανώνουν Δωροαγορά με σκοπό την οικονομική ενίσχυσή της. Tα έσοδα της περσινής Δωροαγοράς εξασφάλισαν τη φροντίδα σε 100 περίπου ασθενείς για ένα μήνα, ενώ περισσότεροι από 2500 επισκέπτες ενημερώθηκαν για την Ανακουφιστική Φροντίδα και το έργο της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»!

Στην εκδήλωση θα διατεθούν Σπιτικά γλυκά και τρόφιμα – Χειροτεχνίες Ασθενών και Εθελοντών – Είδη Δώρων  – Αξεσουάρ – Βιβλία – Παιδικά Παιχνίδια –  Χριστουγεννιάτικα Είδη – Καλλυντικά – Εικόνες – Πίνακες – Ποτά – Φυτά κ.α. 

Η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» (www.galilee.gr) της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής προσφέρει Ανακούφιση και Φροντίδα σε ασθενείς με καρκίνο και ALS και την οικογένειά τους. Οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν από εξειδικευμένη διεπιστημονική ομάδα γιατρών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγου, φυσικοθεραπευτή, κληρικού και εθελοντών, στο σπίτι, σε Κέντρο Ημέρας και πολύ σύντομα στον πρώτο Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας (Hospice) στην Ελλάδα.

Στον Ξενώνα οι ασθενείς και οι συγγενείς τους θα φροντίζονται και θα υποστηρίζονται σε ένα χώρο που προσφέρει την ασφάλεια του Νοσοκομείου, την άνεση του ξενοδοχείου και τη θαλπωρή του σπιτιού.  

Η Χριστουγεννιάτικη Δωροαγορά περιλαμβάνει: Ενημέρωση για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» και ξεναγήσεις στον Ξενώνα, καφέ και κεράσματα, παιχνίδια για τα παιδιά, μουσικές εκδηλώσεις, λαχειοφόρο αγορά με πλούσια δώρα και εκπλήξεις.

Μαζί μας σε μια μοναδική συναυλία για τη «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» το Σάββατο 2/12 στις 16.30 το μουσικό συγκρότημα Encardia!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μόνικα Ξενικού στο 2106635955.

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 & ΚΥΡΙΑΚΗ  3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, 10.30 – 18.00

Ιερό Προσκύνημα Αναστάσεως Χριστού, Αγίου Δημητρίου 23, Σπάτα.

Αίθουσα εκδηλώσεων «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή