Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Συζήτηση με αφορμή το νέο βιβλίο του καθηγητή Γιώργου Θ. Μαυρογορδάτου «Μετά το 1922: Η παράταση του διχασμού» (εκδ. Πατάκη) θα γίνει σήμερα (7 μ.μ.) στο βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» στην Κηφισιά (Κηφισίας 310). Με τον συγγραφέα θα συζητήσει ο ψυχαναλυτής καθηγητής Νίκος Τζαβάρας.

• Το βιβλίο της Λένας Διβάνη «Τι έμαθα περπατώντας στον κόσμο» (εκδ. Καστανιώτη) παρουσιάζεται σήμερα (7 μ.μ.) στην «Πύρνα» (Κοκκιναρά 43, Κηφισιά, 210-62.30.913). Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

• Οι «Απρόβλεπτες συναντήσεις» στον «Ιανό» (Σταδίου 24) με τη δημοσιογράφο Μαργαρίτα Πουρνάρα υποδέχονται σήμερα (8.30 μ.μ.) τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών Μίνο Μωυσή, σε μια συζήτηση για το φαινόμενο της ενίσχυσης του αντισημιτισμού. Είσοδος ελεύθερη.

• Η μεσόφωνος Αγνή Μπάλτσα δίνει σήμερα (7 μ.μ.) ομιλία στο Αμφιθέατρο Cotsen Hall (Αναπήρων Πολέμου 9) της Γενναδείου Βιβλιοθήκης.

• Μουσική  καρναβαλιού με τη Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης (Μασσαλίας 22), απόψε στις 8 μ.μ. Με τον πιανίστα Θάνο Μαργέτη και τον μαέστρο Σταύρο Μπερή.

• Το ΥΠΠΟΑ υποδέχεται το Ευρωπαϊκό Ετος Πολιτιστικής Κληρονομιάς με τη συναυλία «To Ρεμπέτικο συναντά το Flamenco και τα Fados» στο Μέγαρο Μουσικής, σήμερα στις 7 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT