Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η έκθεση «Κωνσταντίνος Βολανάκης: Ο πατέρας της ελληνικής θαλασσογραφίας» εγκαινιάστηκε χθες στο Ιδρυμα Θεοχαράκη (Βασ. Σοφίας και Μέρλιν), σε επιμέλεια Τάκη Μαυρωτά. Διάρκεια έως 13 Μαΐου.

• Το βιβλίο της Ορσαλίας-Ελένης Κασσαβέτη «Ανεστραμμένα κοσμοείδωλα. Δικαστικό δράμα, μελόδραμα, ερωτικός κινηματογράφος (1966-1974). Μια πολιτισμική ανάγνωση» (εκδ. Επίκεντρο) παρουσιάζεται σήμερα (6.30 μ.μ.) στο Polis Art Cafe (Πεσμαζόγλου 5). Συζητούν οι Βασίλης Βαμβακάς, Ηλίας Κανέλλης, Αφροδίτη Νικολαΐδου. Συντονίζει ο Πέτρος Παπασαραντόπουλος.

• «Η Γυναίκα της Ζάκυθος. Σχέδια και ζωγραφική», η έκθεση του Τάσου Μαντζαβίνου εγκαινιάζεται σήμερα (7.30 μ.μ.) στο βιβλιοπωλείο του ΜΙΕΤ στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 11).

• Η έκθεση του Michel Lamoller «Α depthless world» εγκαινιάζεται σήμερα (8 μ.μ.) στη Nitra Gallery (Aλωπεκής 34).

• «The Unseen Hook» είναι ο τίτλος της έκθεσης του Ανδρέα Βούσουρα και του Αλέξανδρου Μαγκανιώτη που εγκαινιάζεται σήμερα (7.30 μ.μ.) στην Alma Gallery (Υψηλάντου 24). Επιμέλεια: Γιάννης Μπόλλης.

• Η Ομάδα Σημείο Μηδέν, συνεχίζοντας την έρευνά της στο έργο του Κάφκα, παρουσιάζει το έργο του Ούγγρου μουσικοσυνθέτη Γκεόργκι Κούρταγκ «Θραύσματα από τον Κάφκα», στο θέατρο Αττις – Νέος Χώρος (Λεωνίδου 12), από σήμερα και για 11 παραστάσεις. Σκην.: Σάββας Στρούμπος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή