Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Δύο παραστάσεις θα δώσει η Ομάδα Χορού IZENA-no-KAI στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε συνεργασία με την πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 12 και την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου (8 μ.μ.).

• Ο John Heckle, ο ανερχόμενος DJ και παραγωγός με έδρα το Λίβερπουλ, θα είναι απόψε (00.00) στο BIOS Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5).

• Το έργο του David Hare «Φεγγίτης» αρχίζει σήμερα τις παραστάσεις του στο Θέατρο Εμπορικόν (Σαρρή 11). Σκην. Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ερμηνεύουν: Δημήτρης Καταλειφός, Λουκία Μιχαλοπούλου.

• O «Καρυοθραύστης», το μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι, παρουσιάζεται για παιδιά στην Εθνική Λυρική Σκηνή (Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος), σήμερα Σάββατο (6.30 μ.μ.) και αύριο Κυριακή (12 μ.).

• Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ενημερώνει ότι ειδικά την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν μόνο τρεις παραστάσεις του έργου «Η Αυλή των Θαυμάτων» στη Μονή Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός): 15/2 και 17/2 στις 8.30 μ.μ. και 18/2 στις 7 μ.μ. Οι παραστάσεις του έργου από την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου θα συνεχιστούν κανονικά.

• Η μαύρη κωμωδία του Αλεν Μπάρτον «Σε μια…μέρα», σε σκηνοθεσία Σόφης Παπαδοπούλου, παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη (9 μ.μ.) στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης έως 27/2. Παίζουν: Φάνης Παυλόπουλος, Κίμων Φιορέτος.

• Η παράσταση «Μια πορνογραφική σχέση» του Φιλίπ Μπλασμπάντ, σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Παπαδάκη, παίρνει νέα παράταση και θα παρουσιάζεται στο «Από Μηχανής Θέατρο» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 9.30 μ.μ. μέχρι την 1η Μαρτίου.

• Η Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης παρουσιάζει το αφιέρωμα «Πατώντας γκάζι με τον Νίκολας Γουίντινγκ Ρεφν». Από την Κυριακή 11 έως την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 θα προβληθούν τρία φιλμ του Νίκολας Γουίντινγκ Ρεφν: η βιογραφία «Bronson», το νεονουάρ θρίλερ «Drive» και το ψυχολογικό θρίλερ «The Neon Demon». Αίθουσα Σταύρος Τορνές (Αποθήκη 1, Λιμάνι Θεσσαλονίκης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή