Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• «Η Επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» του Ζοέλ Πομερά κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Πειραματική Σκηνή της «Τέχνης», σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου. Στο Θέατρο Τ, Αλεξάνδρου Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη.

• Τελευταίες παραστάσεις, έως την Κυριακή 22 Απριλίου, για τη «Φθινοπωρινή σονάτα» στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας. Με τους Μπέττυ Αρβανίτη, Δέσποινα Κούρτη, Δημήτρη Ημελλο. Σκηνοθεσία: Αρης Τρουπάκης.

• Ο διεθνής διαγωνισμός πιάνου «De Bach Au Jazz», που διοργανώνεται από την Association Nathalie με έδρα το Παρίσι, πραγματοποιείται έως και αύριο στο Ωδείο Αθηνών με ελεύθερη είσοδο (Ρηγίλλης και Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19).

• Η σωματική παράσταση με αφορμή το μονόπρακτο του Ζαν Κοκτώ «Η ανθρώπινη φωνή» κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Ηράκλειο, υπό τον τίτλο «La voix humaine – (τηλεφωνώντας στον Ζαν Κοκτώ)». Σκηνοθεσία: Κωστής Μακάκης. Κείμενο – αφήγηση: Δημήτρης Φοινίτσης. Στο «ΔιαRτηρητέο» (Θεοτοκοπούλου 14, Ηράκλειο).

• Το βραβευμένο με Πούλιτζερ (2005) θεατρικό κείμενο του Τζον Πάτρικ Σάνλεϊ «Αμφιβολία», που παρουσιάζει η εταιρεία Λυκόφως στο θέατρο Ροές (Ιάκχου 16, Γκάζι), σε διασκευή και σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με τη Ρούλα Πατεράκη, τον Νίκο Κουρή, τη Λίλα Μπακλέση και την Πηνελόπη Μαρκοπούλου, αρχίζει νέο κύκλο παρατάσεων από σήμερα έως 29/4.

• Η ομαδική έκθεση «Περί Φωτογραφίας» (20 φωτογράφοι, 20 ματιές) εγκαινιάζεται σήμερα (8 μ.μ.) στην Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55. Επιμέλεια έκθεσης: Δημήτρης Λαχανοκάρδης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή