Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στο πλαίσιο του Onassis Fast Forward Festival, η Στέγη παρουσιάζει (11-15/5) ένα υβριδικό θέαμα, ανάμεσα σε έκθεση, περιπατητική περφόρμανς και διάλεξη, για την τέχνη και τον πολιτισμό ως διαχρονικά θύματα πρακτικών βίας. Ξεναγός ο σπουδαίος καλλιτέχνης Walid Raad. Στις 6 και 8.30 μ.μ., Συγγρού 107.

• Η μεγάλη κυρία των μπλουζ, Σάντρα Χολ, έρχεται στο Half Note με το πολύ ιδιαίτερο ρεπερτόριό της και το σχήμα των Blues Explosion. Στις 10.30 μ.μ., Τριβωνιανού 17.

• Η δημοσιογράφος και συγγραφέας Τασούλα Επτακοίλη παρουσιάζει την ποιητική της συλλογή με τίτλο «Η γυναίκα στο ασανσέρ» (εκδ. Καστανιώτη). Μαζί της οι Οδυσσέας Ιωάννου, Γιώργος Μανιώτης, Φωτεινή Τσαλίκογλου. Aνάγνωση: Νατάσσα Μποφίλιου. Στο βιβλιοπωλείο Ιανός (Σταδίου 24), στις 8 μ.μ.

• Τις αλλαγές στο τοπίο του Λόφου Φιλοπάππου παρουσιάζει η έκθεση «Flora Filopappou: Ενα ταξίδι από την Πόλη των Βράχων στον κήπο» του Μορφωτικού Ιδρύματος Εθνικής Τραπέζης στις 8 μ.μ. Κωνσταντίνου 20 & Μενάνδρου.

• Εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Βλάχου, με τίτλο «Παιχνίδια της Θάλασσας», στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, στη Θεσσαλονίκη. Πηγή έμπνευσής της η Ελλάδα, η θάλασσα και το φως της. Στις 8 μ.μ., Κατούνη 12-14.

• O Ουγκό Μπαριόλ, ο καλλιτέχνης που έγινε γνωστός παίζοντας μουσική στο μετρό του Παρισιού, έρχεται για συναυλία στο Kremlino. Εκτός από το πολύ γνωστό «On The Road», το πρόγραμμα θα συμπεριλάβει και πολλές εκπλήξεις. Στις 10 μ.μ., Καραΐσκου 119.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή