Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το κουιντέτο «TANGartO» και η Ελένη Πέτα συμπράττουν για μια παράσταση, όπου το πάθος του τάνγκο γίνεται αφορμή για μια σειρά από απρόσμενους μουσικούς συνειρμούς. Στις 9.30 μ.μ. Βεάκειο Θέατρο, Ηρακλείου 13, Πειραιάς.

• Σε χορογραφία της Μαριάννας Καβαλλιεράτου και πρωτότυπη μουσική του Dom Bouffard το έργο «Bastet», μέσα από τα σώματα και την κίνηση έξι χορευτριών, εξυμνεί τον αισθησιασμό και την ισχύ της γυναικείας φύσης. Στις 9 μ.μ. ΚΠΙΣΝ,

Λ. Συγγρού 364.

• Μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Greece is mine» δίνει σήμερα ο Κρίστιαν Ρόνιγκ, ο Γερμανός καλλιτέχνης-φαινόμενο, που έχει γίνει αγαπητός στο ελληνικό κοινό με τις μοναδικές του διασκευές στα ρεμπέτικα τραγούδια. Στις 9 μ.μ. Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη.

• 30 χρόνια «Πυξ Λαξ», που έρχονται με δύναμη από τα παλιά για να κάνουν μια συναυλία σαν τις παλιές, με μουσικές και τραγούδια που αγαπήθηκαν. Πόρτες στις 12.00. Κλειστό Γήπεδο ΠΑΟΚ, Αντώνη Τρίτση 12, Εύοσμος.

• Η Μπέττυ Χαρλαύτη ερμηνεύει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου, σε μια συναυλία αφιερωμένη στο έργο του. Στις 8 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου, Κόρινθος.

• Ξεκινάει το 7ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής Πάτμου στο οποίο συμμετέχουν 180 χορευτές, μέλη 10 χορευτικών ομάδων, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό. Υπαίθριο αμφιθέατρο του Ιερού Σπηλαίου της Αποκάλυψης, Πάτμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή