Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Δύο θρυλικές μπάντες της ελληνικής ροκ σκηνής, οι Last Drive και οι Nightstalker, έρχονται στην Τεχνόπολη για μία βραδιά και υπόσχονται ότι θα ταράξουν την πόλη. Στις 9 μ.μ. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

• Η κορυφαία χορεύτρια του φλαμένκο Σάρα Μπάρας, μαζί με τον Χοσέ Σεράνο, τους χορευτές και την ορχήστρα της, έρχεται στην Αθήνα με την παράσταση «Shadows», 14 χορογραφίες, παραδοσιακές και σύγχρονες. Στις 9 μ.μ. Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

• Η Katerine Duska, η Ελληνοκαναδή τραγουδίστρια με τη ζεστή φωνή, και ο Σουηδός τραγουδοποιός Albin Lee Meldau έρχονται στον Κήπο του Μεγάρου με φρέσκο και ηλεκτρονικό ήχο. Στις 8.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής. Κόκκαλη 1.

• «Gala Maria Callas» από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης τιμά τη μνήμη της Μαρίας Κάλλας σε μια πλούσια βραδιά όπερας και εκλεκτούς καλεσμένους, τη σοπράνο Ελένη Καλένος και τον τενόρο Δήμο Φλεμοτόμο. Στις 9 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου.

• Το κλασικό φιλμ νουάρ «Ο τρίτος άνθρωπος» σε σκηνοθεσία Κάρολ Ριντ και πρωταγωνιστή τον Ορσον Ουέλς στο Park Your Cinema. Στις 9 μ.μ. ΚΠΙΣΝ. Λεωφ. Συγγρού 364.

• Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την «Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία Aνδρέα Κουτσουρέλη, μια θεατροποιημένη εκδοχή του γνωστού έργου. Στις 9.15 μ.μ. Θέατρο Τέχνης Κ. Κουν – Σκηνή Φρυνίχου, Φρυνίχου 14, Πλάκα.

• Παράσταση σήμερα για το Alvin Ailey American Dance Theater, που από την Αθήνα ξεκινά διεθνή περιοδεία. Στις 9 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Κόκκαλη 1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή